KÆRE BAMOK-PUBLIKUM

I BAMOK er det ikke usædvanligt, at koncerter bliver udsolgt. Faktisk har vi en stolt tradition for at tænde den røde lampe, fordi alle pladser i Multisalen er udsolgt.

På grund af de nuværende Corona-restriktioner for indendørs arrangementer, står vi i den helt usædvanlige situation, at vi har solgt for mange billetter til koncerten med Allan Olsen den 24. oktober.
Vi har i skrivende stund opgjort, at vi har godt 30 billetter for meget i omløb, i forhold til det som Multisalen kan rumme med de øgede krav til afstand mellem publikummer.

Derfor kommer vi med denne usædvanlige melding om, at de første 40 publikummer, som ønsker at få refunderet billetten kan få det – og naturligvis få hele billetprisen retur.

Du kan få din billet refunderet på to måder:
Mød op på Baaring Efterskole & Højskole i morgen, søndag d. 13. september mellem kl. 10 og 13. Her holder BAMOKs billetvogn klar til at refundere billetter.
Eller skriv en mail til bamok@bamok.dk og fortæl hvor mange billetter du vil have refunderet.

Vi har lovet Allan Olsens booker at henlede opmærksomheden på Allans koncert i Tøjhuset i Fredericia d. 8. oktober kl. 20:00, da den endnu ikke er udsolgt. Se mere på: https://www.tojhuset.dk/koncerter/oktober-20/allan-olsen-solo

Allerhelst havde vi naturligvis fyldt Multisalen som vi plejer og rundet aftenen af med gang i baren og dansegulvet. Men det kommer desværre ikke til at ske denne gang.

Alligevel glæder vi os til at se et lidt mindre publikum til Allan Olsen den 24. oktober.

Med musikalsk hilsen

BAMOK

 

Vi holder løbende www.bamok.dk og www.facebook.com/bamokkoncert opdateret med seneste nyt.