KÆRE BAMOK-PUBLIKUM

Selv om vi hungrer efter at fylde Multisalen ved Båring Skole med god musik og glade publikummer, så tvinger myndighedernes restriktioner i kampen for at tøjle Corona-virus, COVID-19 BAMOK til løbende at overveje afviklingen af den forestående koncert med Allan Olsen lørdag den 24. oktober.

Som situationen er lige nu, agter vi at gennemføre. Men det bliver en koncert, der adskiller sig fra det velkendte BAMOK-setup.

Begrænsningerne gør det umuligt at gennemføre den sædvanlige efterfest ligesom det bliver nødvendigt at indrette salen, så der bliver længere mellem siddepladserne. Vi bliver færre i salen og vi kommer ikke til at sidde så tæt, som vi plejer. Desuden kommer vi til at tage en række forholdsregler, så vi ikke smitter hinanden.
Hensynet til retningslinjerne om afstandskrav betyder, at billetsalget er indstillet med virkning fra 25. august.

I BAMOK har vi forståelse for, at Corona-situationen og de ændrede vilkår for koncerten kan få jer til at genoverveje deltagelsen den 24. oktober.

Derfor refunderer vi din billet uden betingelser.
Kontakt BAMOK på e-mail: bamok@bamok.dk og fortæl hvor mange billetter du gerne vil have refunderet.
Vi skynder os så at skrive tilbage med den helt nøjagtige procedure for refundering af det fulde beløb.

Eller:

Mød op på Baaring Efterskole og Højskole, Kaj Thanings Allé 4, søndag d. 13. september mellem kl. 10 og 13.
Her holder BAMOKs rullende billetkontor klar til at refundere billetter.

Hvis du er frisk på en anderledes koncert og beholder din billet, glæder vi os til at se dig i Multisalen. Vi vil dog ikke undlade at flage muligheden for, at Corona-virus, COVID-19 kan tvinge BAMOK til at genoverveje afviklingen i løbet af de kommende to måneder. I givet fald vil vi holde dig underrettet.

BAMOK havde selvsagt gerne været ændringerne og uvisheden foruden. Men vi håber på forståelse i en meget usædvanlig tid, hvor frygten for at smitte hinanden med sygdom i nogle sammenhænge blokerer vores ambition om, at vi skal smitte hinanden med god karma og livsglæde – sådan som det normalt sker, når BAMOK fylder Multisalen med god musik og glade publikummer.

Pas på jer selv til vi ses igen.

Karma fra BAMOK

 

Vi holder løbende www.bamok.dk og www.facebook.com/bamokkoncert opdateret med seneste nyt.