Det blev en mindeværdig musikalsk fødselsdagsfest, da Barbara Moleko lørdag aften indtog Multisalen ved Båring Skole.

Den eftertragtede musiker udfyldte til fulde rollen som BAMOKS brandvarme hovednavn til koncerten, der markerede, at det er 10 år siden, musikforeningen arrangerede den første koncert i Båring.

Med 400 publikummer i salen, var der dømt tætpakket dans til en svedig blanding af soul og svingende hits. Barbara Moleko er en varm og livsglad dame, og hun delte gavmildt ud af både varme og glæde, mens hun vuggede og dansede sig gennem koncerten, der satte punktum for hendes og bandets turné.

Aftenens hovednavn var ikke alene om at være i det gavmilde hjørne. Fødselaren BAMOK markerede fødselsdagen ved at give fri bar til alle gæsterne til efterfesten, hvor bandet Rockabillty fra scene 2 genoplivede musikken fra de løsslupne 50'ere. De gavmilde bartendere fik øllet og de kulørte drinks til at flyde i et omfang, som ikke tidligere er set i koncertforeningens historie, fortæller BAMOK-formand Jesper Ulriksen.

- I BAMOK har vi altid lagt os i selen for at give vores gæster gode overraskelser. Der skal helst ske noget, man ikke forventer. Så vi besluttede at fødselsdagsbarnet skulle give gaver til alle gæsterne i stedet for omvendt, siger formanden om konceptet, der minimerede bar-omsætningen og højnede humøret på dansegulvet, mens der blev tævet gulvbas, flået stålstrenge og blæst saxofon til langt ud på de sene timer.

Endnu er det ikke fastlagt, hvem der er på plakaten til efterårets koncert i BAMOK. Men når tømmermændene er fordampet, er foreningen klar til nye 10 år med levende musik i Båring.