Man samler fem garvede musikere og 350 publikummer og tilsætter med rund hånd en perlerække af hits fra Shu-bi-duas bagkatalog. Ingredienserne lader man syde i små to timer, hvorefter det hele koger sammen til en blanding af Fed Rock, Nam Nam og Stærk Tobak.

Michael Hardinger og hans musikalske legekammerater fra Shu-bi-dua-tiden var gavmilde med musikken og publikum rundhåndede med fællessangen, da Michael Hardinger Band fredag den 14. marts gæstede Musikforeningen BAMOKs forårskoncert i Multisalen ved Båring Skole. Bandet spillede for en fyldt sal og gav sig først, da det havde fundet Den Røde Tråd, besunget Danmark, hyldet Hvalen Hvalborg og stået på en Alpetop.

Endnu har arrangørerne ikke det endelige billede af den økonomiske side af sagen. Men det forventes, at koncerten giver overskud til både BAMOK og støtteforeningen BAMOK Backstage, der arrangerede koncerten i samarbejde.

De to foreninger forventer at kende det økonomiske resultat af koncerten, når der torsdag den 20. marts er ordinær generalforsamlinger i BAMOK og BAMOK Backstage. Generalforsamlingerne finder sted på Båring Skole klokken 18:45.

Se flere billeder i BAMOKs galleri.